Skip to content

Bouwkundig tekenwerk en Advies

Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk en de diverse vergunningen in elke fase van het bouwproces.

Houthandel en bouwmateriaal

U kunt bij ons terecht voor producten voor de fundering tot en met de dakafwerking.

Keukens

Kom langs voor ons ruime aanbod aan keukens, uiteraard verzorgen wij ook het plaatsen en monteren.

Bergingen

Of het nu gaat om een authentieke of moderne bergingen, garages, tuinhuisjes, Kapschuren, carports, buiten keukens, paardenstallen. Hierbij bent u bij ons op het goeie adres, Wij maken naar uw ontwerp, uw wens en uw stijl.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Kunststof kozijnen

Ook is Bouwontwerp Ameland verkooppunt geworden van Harnas kunststofkozijnen. Onderscheid zich in de markt met de juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

  • Wist u dat:
  • Ze in elke gewenste kleur te verkrijgen zijn.
  • Ze van bijzonder hoge kwaliteit zijn.
  • Ze milieuvriendelijk geproduceerd zijn.
  • Ze ook nog aan alle mogelijke veiligheidsvoorschriften voldoen.
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Meubelen

Ook voor diverse meubelen zoals tafels, stoelen, kasten, bedden en buitenmeubelen kunt u bij ons terecht. Wij ontwerpen naar uw wens of maken de meubelen die u zelf heeft ontworpen. Wij hebben reeds een ruim assortiment meubelen gemaakt zowel voor particulieren als voor (horeca)bedrijven. Hierdoor hebben Wij een ruime kennis en ervaring op het gebied van meubelontwerp.

Wij werken veel met grenen- en vurenhout omdat deze houtsoorten vrij zacht zijn om te bewerken. Moet u echter voor een andere houtsoort kiezen dan is dat ook altijd mogelijk. Het maken van meubelen gaat alleen op bestelling.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Vloersystemen

Bij bouwontwerp Ameland Kunt u terecht voor verschillende type Vloersystemen. Om onze vloersystemen te bezichtigen raden wij u aan een afspraak maken zodat we samen Kunnen kijken welke vloer aan te raden is. Indien u een voorproefje wilt kunt u ook altijd langskomen. Wij hebben de merken Handyfloor, Beautyfloor, Mflor en Peitsman.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op

Zonwering

Met een breed assortiment buitenzonwering kan Bouwontwerp Ameland voor iedere situatie een oplossing leveren. Knikarmschermen en screens voor situaties waar een vrije doorloop nodig is, uitvalschermen en markiezen als vensterzonwering en rolluiken als zonwering of verduistering. Voor alle producten zijn prijzen online te raadplegen en kunt u desgewenst direct een bestelling plaatsen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
Back To Top