Skip to content

Wij verzorgen bouwkundig tekenwerk en de diverse vergunningen in elke fase van het bouwproces. Ontwerptekeningen, bouwaanvraagtekeningen, splitsingstekening, bestektekeningen, werktekeningen, bouwkundige details en alles wat verder nodig is voor een succesvol bouwproject.

De gedrevenheid om een bouwplan technisch perfect uit te werken in combinatie met een flink stuk creativiteit is ons motto voor het maken van bouwtekeningen.
Wij werken met evenveel enthousiasme aan zowel kleine als grootschalige verbouwingen zoals het ontwerpen van een woning of bedrijfsgebouw.
Vanzelfsprekend staat u als opdrachtgever centraal. Wij ontwerpen geheel naar uw wensen en eisen. Daarnaast kunt u wel gebruik maken van onze kennis en ervaring. Wij kunnen u wijzen op beperkingen of mogelijke problemen bij bijvoorbeeld de uitvoering. Maar veel leuker is het om u te wijzen op verschillende mogelijkheden en kansen. Zaken die u misschien over het hoofd heeft gezien of oplossingen waar u zelf nooit op was gekomen.

Het technisch perfect uitwerken van uw plannen, tegen een scherpe prijs, zien wij bij Bouwontwerp Ameland als een uitdaging.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op
Back To Top